Un detingut per robar a diverses parades de menjar del Mercat d’Olot

El jove guardava 78 euros en monedes i embotits en una motxilla

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local d’Olot han detingut un jove de 23 anys de nacionalitat espanyola i veí del municipi per robar a diverses parades de menjar del mercat. Els propietaris dels establiments van denunciar que la nit del 26 al 27 de gener els havien robat el canvi de les màquines registradores. Aquella mateixa nit, la Policia Local va identificar un jove al carrer de Dolors que portava una motxilla amb diversos objectes, com ara un guant i una clau metàl·lica, 78 euros en monedes fraccionades i embotits. Els agents li van comissar tot a l’espera de saber d’on venien els diners. A més, aquella mateixa nit en el pàrquing soterrani també van robar un televisor valorat en 800 euros. El detingut està en llibertat amb càrrecs.

Un jove de 23 anys ha acabat detingut per un robatori a diverses parades de menjar del Mercat d’Olot. Els fets van passar durant la nit entre el 26 i 27 de gener, quan l’home va entrar al mercat per assaltar la caixa registradora de diverses parades de les 22 que hi ha. De totes elles en va agafar les monedes de canvi i altres objectes. A més, segons apunten les investigacions policials, l’home també va anar al pàrquing soterrani del Mercat i va robar-ne un televisor valorat en 800 euros.

Aquella mateixa nit, la Policia Local d’Olot va identificar al jove al carrer de Dolors. El presumpte autor del robatori portava una motxilla amb diversos objectes a l’interior. Els agents hi van trobar diversos embotits, un perfum, dos llapis de memòria, un encenedor, un guant, una clau metàl·lica i 78 euros en monedes fraccionades. Els agents li van comissar tot a l’espera que el jove pogués acreditar d’on venien els diners i la resta d’objectes.

L’endemà al matí, la Policia Local va recuperar una caixa enregistradora que estava forçada i que havien trobat llençada al terra del carrer de Sant Pere Màrtir. Es tracta d’una de les caixes que s’havien emportat durant el robatori al Mercat d’Olot. Els Mossos d’Esquadra van descobrir que el jove hauria robat la clau per entrar al recinte.

Finalment, el 29 de gener van detenir el noi a Olot per un robatori amb força. L’endemà mateix hi van tornar per un altre robatori en una parada del mercat el 25 de gener on havia robat 81 euros de canvi de les caixes registradores.

El detingut, a qui li consten antecedents, va passar el dia 30 de gener a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Olot, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.