Dos camioners es barallen enmig de la carretera i provoquen un accident mortal

Els Mossos d’Esquadra han detingut un camioner de 56 anys i n’investiguen un altre per ocasionar l’accident de l’AP-7 a Agullana (Alt Empordà) on aquest dimecres al vespre va morir una persona. Segons la investigació, els dos conductors van aturar els seus tràilers per continuar una discussió de trànsit que havien començat mentre conduïen per l’autopista i ho van fer ocupant part d’un carril. Mentre discutien, un d’ells va agafar una tisores i va ferir l’altre a la zona abdominal. A causa de l’ocupació de la via, un turisme va topar i un tercer camió el va encalçar. El conductor del cotxe va morir com a conseqüència de l’accident.

Quan els agents van arribar al lloc dels fets van observar dos camions aturats ocupant part del carril dret de circulació i el voral. El ferit per les tisores va ser traslladat a l’hospital de Figueres on va ser atès i ja està a planta.

A l’arrestat se li atribueix un delicte contra la seguretat viària per provocar un greu risc per a la circulació, un d’homicidi per imprudència greu i un de danys i lesions. A l’altre, de 48 anys, l’investiguen pels mateixos delictes i per un de conducció temerària.

La investigació continua oberta per tal de determinar la responsabilitat del tercer conductor del camió implicat en l’accident mortal.

L’accident es va produir poc abans de les set de la tarda i va obligar a tallar la via en sentit França, originant diversos quilòmetres de retencions.

L’inspector dels Mossos i cap de la Divisió de Trànsit, Andreu González, ha explicat que encara no s’ha pres declaració als conductors i ha criticat que malgrat les campanyes que es fan “encara hi ha conductors que no tenen respecte per la vida de les altres persones”.