Detingut el culpable de 44 robatoris amb força a Palafrugell

El lladre aprofitava per menjar i beure durant els furts i ara els Mossos i la Policia Local investiguen el destí dels electrodomèstics que s'enduia

El jutjat de guàrdia de La Bisbal d’Empordà ha enviat a presó un home de 39 anys acusat d’entrar a robar en 44 cases de Calella de Palafrugell (Baix Empordà). El lladre entrava als domicilis forçant una finestra després d’escalar per la façana. La investigació va iniciar-se arran de que la policia va detectar un increment important dels robatoris amb força en cases de segona residència de la localitat, durant els mesos de novembre i desembre. Finalment, els agents van poder detenir el sospitós el passat dia 27 a Palafrugell i van constatar que en alguns dels furts aprofitava per menjar. Ara els Mossos intenten esbrinar a qui va vendre els aparells que robava, principalment televisors i petits electrodomèstics. La investigació continua oberta.
L’home, de 39 anys i veí de Palafrugell, fins i tot consumia a les cases en les què entrava, ja que els investigadors han trobat restes de menjar i beguda. El lladre sempre actuava a la mateixa zona de Calella de Palafrugell, una localitat on la majoria de domicilis són segones residències. Després de declarar davant del jutge de guàrdia de La Bisbal, l’home va ingressar a presó acusat de 44 delictes de robatori amb força. La investigació continua oberta i no es descarta que el sospitós estigui involucrat en altres fets similars.