Detenen un home a Blanes que explotava sexualment dues dones moldaves

L'arrestat va amagar la documentació de les víctimes i les va obligar a exercir la prostitució en un club proper a casa seva

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 63 anys acusat d’explotar sexualment dues dones de nacionalitat moldava a qui va portar fins a Catalunya enganyades. La investigació va arrencar a partir d’una informació facilitada per la Interpol, que alertava de la possible implicació de l’arrestat amb un delicte de tràfic d’éssers humans. A partir d’aquell moment, la Divisió d’Investigació Criminal dels Mossos a Girona es va posar a treballar i va comprovar que l’home obligava a les dues víctimes a exercir la prostitució en un local proper al seu domicili de Blanes (Selva). Els agents també van determinar que l’home havia amagat la documentació de les dues dones durant el temps que les havia retingut en contra de la seva voluntat.
Finalment, el dia 2 de març la policia va detenir l’acusat per un presumpte delicte de tràfic d’éssers humans, amb la finalitat d’explotació sexual. Els Mossos van alliberar les dues víctimes a qui se’ls hi ha ofert l’ajuda necessària. El detingut, també de nacionalitat moldava, va passar a disposició del jutge de guàrdia, que en va decretar la llibertat amb càrrecs.