Un rusc de vespes asiàtiques i una comunitat indefensa

Les autoritats pertinents no donen alternatives factibles als veïns

Ahir al vespre, la Policia Municipal de Maçanet de la Selva, donava instància a una situació no gaire agradable. La majoria de vegades diem que la companyia és bona i agradable, però en aquest cas, la companyia era perillosa i es trobava just a la porta d’aquests veïns maçanetencs.

 

Una família de Maçanet de la Selva s’està mudant a la seva nova casa amb molta il·lusió, quan de sobte, es troben amb 18 vespes asiàtiques instal·lades a la porta d’entrada de l’habitatge. Aquesta família esta composta per diversos infants i els pares reclamen l’ajuda de les autoritats pertinents per tal d’evitar un mal major.

 

Aquest matí, la família aconsegueix parlar amb l’Ajuntament i des d’allà no li donen cap altra solució que trucar a un home que es dedica a erradicar aquests problemes amb aquests insectes tant perillosos. La família està angoixada perquè no tenen els mitjans suficients per fer una despesa tan gran i demanen a les autoritats pertinents que hi facin alguna cosa.

 

Les vespes asiàtiques estan fent un rusc a la porta d’aquesta casa a la urbanització Residencial Parc. Recordem que la vespa asiàtica és una espècie exòtica invasora i que realment és igual d”’agressiva” que una de la zona, sempre i quan se les molesti o es sentin atacades. L’únic problema que hi tenim és que si ens piquen diverses vespes, som al·lèrgics o tenim una salut més deficient, ens pot arribar a produir la mort (en casos molt extrems).