Mor un conductor francès de 20 anys en un accident a l’AP-7 al Gironès

El sinistre, dins el terme municipal de Vilablareix, també ha deixat el passatger davanter del turisme ferit de poca gravetat

Un conductor francès de 20 anys va morir ahir al vespre després d’estimbar-se amb el cotxe a l’AP-7 al Gironès. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), l’avís del sinistre es va rebre a les 21.35 hores de divendres al quilòmetre 64 de l’AP-7, dins el terme municipal de Vilablareix i a tocar de la sortida 7 de Girona sud.
Segons les primeres informacions, el turisme viatjava en sentit Barcelona a molta velocitat, quan el conductor va perdre el control del vehicle i va impactar amb violència contra la tanca central de l’autopista. Com a conseqüència del xoc, el cotxe va sortir disparat uns 20 metres. El conductor, R. M. B. F., no duia el cinturó de seguretat posat i va perdre la vida. Paral·lelament, el passatger davanter va resultar ferit de poca gravetat i va ser evacuat a l’Hospital Santa Caterina de Salt. Arran de la incidència, es van mobilitzar sis patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers i dues ambulàncies del SEM.
Pel que fa a l’afectació viària, es va tallar la via es sentit sud entre les sortides 7 i 8, tot i que es feien desviaments. Posteriorment, a les 22.07 hores es va poder obrir un carril i la circulació es va normalitzar a la mitjanit.