Mor un conductor francès de 20 anys en un accident a l’AP-7 al Gironès

El sinistre, dins el terme municipal de Vilablareix, també ha deixat el passatger davanter del turisme ferit de poca gravetat

0
603
Un conductor francès de 20 anys va morir ahir al vespre després d’estimbar-se amb el cotxe a l’AP-7 al Gironès. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), l’avís del sinistre es va rebre a les 21.35 hores de divendres al quilòmetre 64 de l’AP-7, dins el terme municipal de Vilablareix i a tocar de la sortida 7 de Girona sud.
Segons les primeres informacions, el turisme viatjava en sentit Barcelona a molta velocitat, quan el conductor va perdre el control del vehicle i va impactar amb violència contra la tanca central de l’autopista. Com a conseqüència del xoc, el cotxe va sortir disparat uns 20 metres. El conductor, R. M. B. F., no duia el cinturó de seguretat posat i va perdre la vida. Paral·lelament, el passatger davanter va resultar ferit de poca gravetat i va ser evacuat a l’Hospital Santa Caterina de Salt. Arran de la incidència, es van mobilitzar sis patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers i dues ambulàncies del SEM.
Pel que fa a l’afectació viària, es va tallar la via es sentit sud entre les sortides 7 i 8, tot i que es feien desviaments. Posteriorment, a les 22.07 hores es va poder obrir un carril i la circulació es va normalitzar a la mitjanit.

FER UN COMENTARI