Diverses vies de tren afectades a Girona pels manifestants

Els talls a les carretes i vies s'han estat produïnt al llarg del dia per protestar en contra de l'empresonament dels consellers

El Servei Català de Trànsit ha informat de l’afectació de diverses vies de tren poc abans de dos quarts de set de la tarda, a la demarcació de Girona, en concret  la C-25 a Vic per una marxa lenta en sentit nord entre els quilòmetres 178 i 180 on se circula amb retencions. També han patit les afectacions la carretera C-17 a Vic; la C-16 on s’hi alternen les marxes lentes a Navàs i els talls de carretera a Berga; la N-II, que està tallada des de poc després de dos quarts de tres del migdia al Masnou per una altra mobilització; i l’N-240, tallada a Montblanc per una altra manifestació.

D’altra banda, una manifestació ha obligat a tallar les vies del tren a l’estació de Reus a partir de les 18.10 hores, segons ha indicat Renfe. Unes 200 persones s’han concentren a les vies com a mostra de rebuig per l’empresonament dels consellers i demanant la llibertat d’aquests. També, anteriorment, una protesta ha fet tallar les vies a l’estació de Girona durant més d’una hora, entre les 15.15 hores i les 16.22 hores. L’onada de talls a les carreteres i vies està sent la tònica del dia a molts territoris de Catalunya. Des d’aquest matí  ja s’han produït afectacions a diversos punts i  han continuat durant la tarda.