Baralla multitudinària a Cadaqués a cops de bombona de butà i cinturó

La Policia Local deté una dona per agredir tres agents

Baralla multitudinària a Cadaqués (Alt Empordà) a cops de bombona de butà i cinturó. La Policial Local ha rebut l’avís aquest dijous a un quart de set de la matinada que a la zona del carrer Miquel Rosset de la població hi havia un grup de joves barallant-se. Quan els agents han arribat al lloc, han vist un grup d’entre cinc i sis persones que s’estaven esbatussant. Un d’ells intentava agredir els altres amb un cinturó però, a més, els agents també han vist com un dels implicats en la baralla duia una bombona de butà a les mans i tenia intenció de llançar-la contra un altre dels joves. Quan s’han adonat de la presència policial, tots han fugit corrent. Només ha quedat al lloc un noi, víctima d’agressió, que no ha volgut presentar denúncia.
La Policia Local de Cadaqués ha rebut l’avís de la baralla, a través del telèfons d’emergències 112, cap a un quart de set de la matinada. Quan han arribat al lloc, al carrer Miquel Rosset, han enxampat el grup de cinc o sis joves barallant-se.

Abans que marxessin corrent, els agents han pogut observar que un d’ells tenia intenció de llançar una bombona de butà contra un altre. Quan ha vist els policies, però, l’ha deixat anar a terra i ha fugit. Un altre dels joves participava a la baralla amb un cinturó.

Tots han marxat corrents i només han deixat enrere un noi ferit. Fonts policials indiquen, però, que no ha volgut presentar denúncia ni identificar els implicats en la baralla.

Poca estona després, cap a les set del matí, els agents han rebut un altre avís. En aquesta ocasió d’una noia que, sota els efectes de les begudes alcohòliques, colpejava portes de cases, estava molt alterada i no deixava descansar als veïns.

Els agents han intentat calmar-la durant una bona estona, almenys 45 minuts, però no ha estat possible.

La noia, que tampoc es volia identificar, ha acabat agredit a tres policies, que han patit lesions lleus com ara rascades. Per això, finalment l’han detingut per atemptat a agents de l’autoritat.

Les mateixes fonts policials vinculen els incidents a l’horari d’obertura dels locals i recorden que tots els avisos s’han produït a partir de les sis de la matinada. De fet, l’alcalde de Cadaqués va decretar, mitjançant ban d’alcaldia, que els locals d’oci nocturn del municipi tanquessin una hora abans els caps de setmana i mitja hora abans entre setmana.

La Fecasarm, però, defensant els interessos de tres bars musicals del municipi va decidir interposar recurs al jutjat contenciós-administratiu, que ha decretat la suspensió del ban d’alcaldia mentre es decideix sobre la legalitat de l’acte administratiu.