Santa Coloma de Farners celebra els 100 anys del germà Guillermo

El germà de la comunitat de La Salle ha complert un centenari

El germà Guillermo de la Salle de Santa Coloma de Farners ha complert 100 anys i se’l veu magnífic. Anomenat Guillermo a La Salle, però el seu veritable nom és Laurentino Fernández; nascut a Barrios de Nistoso (Lleó). Persona compromesa amb els joves, l’educació i l’esport. 

 

Els alumnes d’ESO de Santa Coloma de Farners li han preparat una cantata amb la cançó Al·leluia de Leonard Cohé. També se li ha fet una videoconferència amb totes les aules del centre La Salle de Santa Coloma de Farners per tal de cantar-li en directe l’aniversari feliç.

Ha rebut la medalla centenària de la Generalitat de Catalunya en mans de l’alcaldessa de Santa Coloma de Farners, Susagna Riera, i l’estàtua “Porta Oberta” en mans de José Román, germá provincial de La Salle.

Encara que, els regals no han acabat aquí perquè li han fet entrega, des de la seva comunitat, d’un pendrive amb vídeos i diversos missatges per part d’altres escoles, comunitats i germans d’arreu del món. Durant aquesta vetllada tan meravellosa, l’han acompanyat, l’equip directiu del centre, la comunitat religiosa i l’Equip d’Animació del centre, entre d’altres assistents ja esmentats anteriorment.