Ripoll estrena una Biblioteca Mòbil

La proposta del Consistori Infantil es fa realitat amb aquest espai de ‘crossbooking’ (intercanvi de llibres) que s’ha instal·lat a la plaça de la Lira

Aquest dilluns, 22 de novembre, es va presentar la nova Biblioteca Mòbil de Ripoll. És una proposta que va sorgir del mandat de l’anterior Consistori Infantil i que ara s’ha pogut fer  realitat. Es tracta d’un moble que s’ha instal·lat a la plaça de la Lira i que permet l’intercanvi  de llibres o ‘crossbooking’ entre les persones que vulguin utilitzar el servei, que és obert a  tothom i a totes les edats.

Així, es vol fomentar l’hàbit de la lectura entre la població, permetent que es puguin anar a  buscar-hi llibres, sempre deixant-ne un que ja s’hagi llegit o que ja no s’utilitzi al lloc del que  s’agafa. El servei estarà disponible en l’horari d’obertura de l’establiment de restauració que hi  ha a la Lira, ja que els seus responsables s’encarregaran de resguardar el moble a les nits i de  treure’l cada matí.

A la presentació de la Biblioteca hi van assistir membres de l’anterior Consistori Infantil  (creadors de la proposta) i de l’actual (ja que ells l’han acabat executant). També hi va ser  present la regidora de Participació i Educació de l’Ajuntament, Mª Dolors Vilalta.