Quim Torra i Pla serà nomenat “Fill Adoptiu” a Santa Coloma de Farners

Aquest cap de setmana l’Auditori Municipal s’omplirà de grans personalitats polítiques

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Demà, dissabte 15 de maig, Santa Coloma omplirà de joia el seu municipi amb la visita de l’expresident del govern català, el Molt Honorable President Quim Torra i Pla. Aquesta visita es deu a un acte que prendrà un caràcter formal i exclusiu; ja que el Molt Honorable President Quim Torra i Pla serà nomenat “Fill Adoptiu” de Santa Coloma de Farners.

 

Aquest acte de caire institucional i públic es durà a terme a l’Auditori Municipal al voltant de les 11:00 h. En aquest acte es durà a terme la concessió de dit nomenament, juntament amb la presència de diverses personalitats de l’àmbit polític i institucional català. 

 

Alguns dels assistents a aquest acte seran Laura Borràs, presidenta del Parlament de Catalunya, Salvador Balliu, president del Consell Comarcal de La Selva, diversos diputats i diputades del Parlament de Catalunya i de la Diputació de Girona i, diversos alcaldes i alcaldesses de la comarca de La Selva. Òbviament no hi faltarà l’actual govern de Santa Coloma i familiars del Molt Honorable President Quim Torra i Pla.

 

Aquest acte serà obert a tothom qui hi vulgui assistir, però complint amb la normativa estipulada pel PROCICAT referent a la seguretat per contenir la Covid-19. Els veïns i veïnes que hi vulguin assistir, només s’hauran d’acostar a les instal·lacions municipals i l’entrada es farà per ordre d’arribada. Si per motius d’aforament no hi ha prou lloc, a fora l’Auditori es col·locarà una pantalla per veure en Streaming tot el que succeirà a la sala de l’Auditori Municipal.