Noia de Llagostera en estat crític

Malalta de fibromiàlgia i malvivint en una autocaravana

Des de fa uns dies a Llagostera, alguns veïns, informem del lamentable estat d’una noia que està molt malalta i no té cap ajut per part de les institucions; únicament cobra una petita pensió que moltes vegades no li dóna ni per menjar.

Malalta de fibromiàlgia, fatiga crònica i amb hipersensibilitat química ha fugit de Terrassa per viure en un ambient amb menys contaminació i envoltada de naturalesa. Malauradament la malaltia li impedeix qualsevol tipus de treball i no té a cap familiar que la pugui ajudar. Fins ara vivia en una vivenda de lloguer, però ara s’ha quedat al carrer i malviu en una autocaravana. El fred i la humitat estan complicant la seva situació de salut i cada cop està empitjorant més. Una noia delicada, que necessita ajuda per part de les administracions i col·laboració veïnal. 

Els veïns han donat veu entre ells i la seva intenció és transmetre-ho a l’ajuntament de Llagostera. Mentrestant alguns veïns li donen la mà, ajudant-la amb l’alimentació. Malgrat que, al tenir tanta hipersensibilitat només pot menjar productes ecològics. Una situació molt complicada que fa difícil als veïns ajudar-la.