L’Hospital de Palamós obre una campanya de mecenatge per adaptar-se a la pandèmia

L’Hospital de Palamós, així com el centre d’assistència a ancians Palamós Gent Gran, gestionats per Serveis de Salut Integrats Baix Empordà, ha iniciat una campanya de mecenatge per reestructurar els seus espais a la pandèmia del coronavirus, amb un cost conjunt d’intervenció de 600.000 euros.

Segons informen els responsables d’aquests espais, el primer precisa d’una nova unitat d’aïllament a la quarta planta d’hospitalització i la reforma de la de cures intermèdies.

En el cas de Palamós Gent Gran, es tracta d’establir per sectors la climatització de la tercera planta i, per tirar endavant aquests treballs, s’ha iniciat aquesta campanya dirigida a la població.

Una de les iniciatives per recaptar fons és l’organització d’un concert solidari de l’Orquestra Di-versiones que tindrà lloc el 6 de juny que es podrà seguir a través de televisions locals i telemàticament.

La campanya succeeix a l’anterior crida que es va fer a la ciutadania des de Serveis de Salut Integrats Baix Empordà per aconseguir material sanitari a l’inici de la pandèmia.