L’hospital de Campdevànol reprendrà la cirurgia major ambulatòria a partir de dilluns

Continua amb l'ingrés restringit a malalts de covid-19 i la xifra de pacients és de 22

L’hospital de Campdevànol (Ripollès) reprendrà la cirurgia major ambulatòria a partir de dilluns seguint amb la previsió d’anar incorporant de forma progressiva algunes de les activitats suspeses arran del brot de covid-19.

Tot i això, encara seguirà restringint els ingressos a malalts de covid-19 i derivant la resta de pacients amb altres patologies a l’hospital d’Olot i al Trueta de Girona. Segons les últimes dades, l’hospital té 22 pacients aguts ingressats per covid-19 (7 més que fa una setmana) i deu pacients al sociosanitari (10 menys). També hi ha 29 professionals positius, una xifra que es manté igual a fa una setmana.

El 2 de desembre i després de detectar un brot intern de Covid-19 a dins de l’Hospital, sumat a un augment d’ingressos positius externs, el Comitè de Crisi del centre va decidir que només s’acceptarien ingressos que siguin positius en Covid-19, amb l’objectiu d’evitar contagis a pacients que no ho siguin.

Aquesta setmana s’han tornat a fer colonoscòpies i operacions de cirurgia menor amb la idea d’anar incorporant activitat de forma progressiva i que no requereixin ingrés.