L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil rebran el premi Tres de Març de Salt

Els guardons reconeixeran els col·lectius sanitaris per la seva tasca durant la pandèmia

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
L’Ajuntament de Salt (Gironès) entregarà el premi Tres de Març del 2021 a l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil. El consistori afirma que el conjunt de voluntaris han mostrat el seu “compromís” a l’hora d'”ajudar la ciutadania saltenca” de forma desinteressada ja sigui durant la pandèmia o durant les afectacions climàtiques, com ara el pas del temporal Gloria.
L’associació es va formar el 2015 per col·laborar en la protecció i assistència de qualsevol accident o catàstrofe. L’alcalde del municipi, Jordi Viñas, ha afirmat que l’entitat de voluntaris de Protecció Civil és “un immillorable exemple de participació i solidaritat ciutadana”.
El premi Tres de Març d’aquest any també reconeixerà tots els col·lectius de l’àmbit sanitari per “la seva tasca extraordinària per fer front a l’impacte de la covid-19 al municipi”.

Aquests guardons reconeixen persones i entitats que duen a terme la seva activitat a la vila i que s’hagin distingit per la seva activitat o les seves iniciatives relacionades amb la promoció de la vida cultural i cívica al municipi. El jurat està presidit per l’alcalde i com a vocals té el regidor de Cultura, un representant de cada grup municipal i quatre representants més triats entre els guardonats amb el premi els darrers deu anys, a més dels fills predilectes de la vila.