La policia de Llagostera deté quatre lladres que fugien des de Lloret

Els agents també han atrapat un home que es va mostrar molt agressiu i va obligar a desinfectar tota la comissaria

Un control de la Policia Local de Llagostera del cap de setmana per garantir que es complís el confinament municipal. CEDIDA

La Policia Local de Llagostera (Gironès) ha tallat la fugida a quatre lladres que havien entrat a robar en un mas de Lloret (Selva). Els agents els han atrapat aquest diumenge a la tarda a la urbanització La Canyera. Després de rebre l’alerta, i en coordinació amb els Mossos d’Esquadra, els agents van poder aturar el cotxe, i detenir tots els seus ocupants, pels voltants de les quatre de la tarda.

No és l’única actuació que ha fet el cos aquest cap de setmana. Després de rebre la trucada d’una veïna, la policia va poder atrapar un altre delinqüent, que juntament amb dos més havia provat d’entrar en un pis del carrer Consellers. El lladre va voler enfrontar-se als agents i, per arrestar-lo, un d’ells va haver de desenfundar la pistola.

La Policia Local de Llagostera ha detingut sis persones en tres actuacions diferents al llarg del cap de setmana. La primera detenció va tenir lloc dissabte al migdia, quan una patrulla va veure un home que tenia vigent una ordre de crida i cerca. Els agents van sorprendre’l quan caminava pel carrer Panedes.

La policia se’l va endur a comissaria i, allà, el detingut es va mostrar molt agressiu. L’home, que té nombrosos antecedents, va començar a escopir al terra i va donar puntades de peu al mobiliari. Per això, després de passar-lo a disposició dels Mossos, es va haver de desinfectar tota la comissaria.

La segona de les actuacions va tenir lloc aquest diumenge poc abans de les quatre de la tarda. Aquí, en coordinació amb els Mossos, la Policia Local va detenir quatre fugitius que havien entrat a robar en una masia de Lloret de Mar. Després de rebre la descripció del vehicle, els agents van poder aturar-lo a l’alçada de la urbanització La Canyera.

Desenfundar la pistola

L’última detenció va tenir lloc aquest diumenge a la tarda. Una veïna va trucar a comissaria alertant que hi havia tres homes que intentaven accedir per la força en un dels pisos d’un edifici del carrer Consellers. Quan les patrulles van arribar a lloc, els delinqüents van fugir corrents.

Després de fer una batuda pels carrers del nucli antic, els agents van poder localitzar un dels sospitosos al mirador de la plaça del Castell. Quan li van cridar l’alto, però, l’home es va posar la mà a la butxaca, va treure un objecte de color fosc i es va llançar contra els agents.

Davant d’això, un dels policies es va veure obligat a desenfundar la pistola i a ordenar-li que s’estirés al terra. L’home va fer cas i, quan els agents el van escorcollar, van veure que allò que havia tret era un telèfon mòbil. La Policia Local el va detenir i se’l passarà a disposició judicial.