Intent de segrest d’una jove a Cassà de la Selva

La noia ha actuat de pressa, de forma encoratjada i ha sortit sana i salva

Hands tied with a rope

Aquest  matí una jove estava a la parada de l’autobús de Cassà de la Selva a prop del supermercat Caprabo, esperant l’autocar per tal d’anar a estudiar a Girona; quan de sobte ha aparegut un cotxe amb 2 homes; el conductor i un altre a la part de darrere del cotxe.

 

El vehicle s’ha aturat al costat de la noia i el conductor la intentada posar dins el cotxe, però la noia ha forcejat amb ell i ha pogut sortir a corre-cuita. Gràcies a la seva actitud, força i defensa pròpia, la història ha acabat sense cap tragèdia física. Tot i això, no sabem com està la noia i si li produirà seqüeles a nivell emocional.

 

Segons la víctima, en el cotxe anaven 2 homes; el conductor era calb i tenia uns 40 anys aproximadament; l’ocupant de darrere el vehicle no sabem com era, ja que la situació ha estat molt precipitada i l’actuació per part de la noia ha estat heroica.Els dos presumptes segrestadors eren romanesos, ja que la noia ha sentit com parlaven i ha entès l’idioma.

 

La noia no ha pogut donar més dades sobre el vehicle i els presumptes segrestadors, però des del mitjà ens alegrem moltíssim que no hagi passat res més greu i donem l’enhorabona a aquesta xiqueta per ser tan valenta i heroica. Ànims i força!