Ferida greu una noia rescatada de les roques d’una cala de Sant Feliu de Guíxols

L'han traslladat a l'Hospital Josep Trueta de Girona

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Una jove ha resultat ferida de gravetat aquest diumenge a la tarda a la Cala del Molí de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà). Segons han informat els Bombers de la Generalitat, a les 15.14 hores han estat alertats d’un accident en aquest indret, una zona molt freqüentada per banyistes i petites embarcacions de lleure.
Tot i que les primeres informacions indicaven que una barca particular duria la noia fins al port, els Bombers han optat per anar fins a la cala acompanyats dels Mossos d’Esquadra i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) davant d’indicacions contradictòries.
Allà hi han trobat diverses persones que intentaven ajudar la ferida però que no s’atrevien a mobilitzar-la, per la qual cosa han sigut els efectius els que l’han estabilitzat i traslladat amb helicòpter fins a l’Hospital Josep Trueta de Girona. A l’operatiu de rescat també hi ha, col·laborat les policies locals de Sant Feliu i Castell-Platja d’Aro.

A banda d’aquest operatiu, els Bombers han hagut d’intervenir en 12 rescats més aquest diumenge, amb la qual cosa ja n’han efectuat 1.211 aquest any.