Es reactiva el servei de menjador per a jubilats o pensionistes a Ripoll

Aquest servei estarà disponible a partir de l'1 de juliol

Amb les dades positives dels bons indicadors relacionats amb la pandèmia del coronavirus i del  ritme de vacunació, es van recuperant les activitats i els serveis en tots els àmbits de la vila. És  per això que, a partir de l’1 de juliol, es tornarà a reprendre el servei de menjador per a  persones jubilades o pensionistes majors de 55 anys. Aquest es durà a terme al Casal  Cívic Centre (situat al carrer Doctor Raguer), que és propietat de la Generalitat de Catalunya,  on s’ha cedit un espai. 

Aquest servei es duia a terme al Club Casal dels Avis, ubicat als baixos de la Fundació Guifré  del barri de Sant Pere. A causa de les mesures preses en relació amb la Covid-19, es va  interrompre el març del 2020 i durant aquest temps s’han subministrat els àpats als habitatges  de les persones usuàries que en tenien més necessitat. En aquests moments, l’espai que  ocupava el Club s’ha obert al Centre de Dia per tal de complir amb els protocols de  funcionament d’aquest equipament per a les persones grans, que s’ha de dur a terme en espais  separats d’altres serveis de la residència. És per això que s’ha optat per buscar l’espai alternatiu  del Casal Cívic Centre. 

Què és i per a què serveix aquest servei de menjador? 

Servei adreçat a persones majors de 55 anys jubilats o pensionistes on es pot anar a dinar a  un preu assequible, garantint una alimentació equilibrada i un espai d’interrelació amb altres  persones. 

Quin cost té? 

El preu del menú (primer plat, segon plat, postres i aigua) és de 6,5 € cadascun; o bé 5 € si  s’adquireix un abonament d’un mínim de 3 dies a la setmana. 

Dates i horaris: De dilluns a divendres (no festius) de 13.30 a 15 h. Cal avisar el dia anterior  (abans de les 17 h) per poder accedir al servei al telèfon 619 67 41 82. 

Per a més informació, podeu adreçar-vos al Casal Centre de dilluns a divendres (12-16 h) o  bé al telèfon 619 67 41 82 (cada dia de 12 a 18 h).