Els veïns de les urbanitzacions de Sils ja no han d’anar a tirar la brossa als contenidors del carrer

El nou projecte de reciclatge “Porta a Porta” no satisfà a tots els veïns

Els veïns de les urbanitzacions de  Vallcanera, Les Comes, King Park i Les Mallorquines, ja no s’hauran de preocupar més d’anar a llençar les deixalles a les escombraries exteriors. Des de l’Ajuntament s’ha assolit un nou projecte on cada llar disposarà d’uns containers per tal de llançar la seva brossa i després els hi vindran a buscar en un horari estipulat.

 

Aquest nou projecte començarà al mes de febrer; quan els veïns de les urbanitzacions tinguin els seus cubells. També hem de remarcar que se’ls hi facilitarà una clau d’emergència per si quan passis a recollir les escombraries no hi són i ho han de fer ells mateixos a la deixalleria, per exemple.

Model de carta que han rebut els veïns
Model de carta que han rebut els veïns

Malgrat aquest projecte innovador, hi ha alguns veïns de les urbanitzacions que no estan d’acord amb aquesta decisió, ja que creuen que amb les ocupacions que tenen a dites urbanitzacions i amb el “ cert vandalisme o incivisme” d’alguns joves, no se solucionarà el tema de la netedat i el reciclatge dins les urbanitzacions.

 

També creuen que aquest projecte és un pas enrere dins l’evolució del poble, ja que no tots viuen en cases i aquests 3 containers que es repartiran i que alguns ja han adquirit són massa grans per a segons quins habitatges.