Dijous, 25 d'abril de 2024
És notícia

Els Bombers aturen la recerca del desaparegut a Setcases per mal temps

El mòbil del desaparegut "està actiu però no contesta ningú"

Bombers de la Generalitat ha aturat la recerca de l’home desaparegut diumenge a la muntanya a Setcases (Girona) “per seguretat” a causa del mal temps fins aquest dilluns a les 15 hores, moment en el qual està previst que millorin les condicions.

Ho ha explicat en unes declaracions als mitjans el responsable del Grup d’Actuacions Especials (Grae) Muntanya de la Seu d’Urgell (Lleida), el sergent Eduard Sánchez.

Ha manifestat que han treballat durant tota la nit, però que aquest dilluns al matí “les condicions són molt pèssimes, la sensació tèrmica molt baixa i la visibilitat molt dolenta”.

Sánchez ha detallat que estan organitzant nous equips de recerca per sortir a partir de les 15 hores, i que s’està replantejant tot l’operatiu per descartar algunes zones.

MÒBIL DEL DESAPAREGUT

Ha explicat que el mòbil del desaparegut encara té bateria perquè “està actiu però no contesta ningú”, i ha concretat que la zona de la recerca és d’unes 4 hectàrees i només hi ha un repetidor.

“El que sabem és que no és a França, perquè té cobertura de la companyia espanyola i es descarta que hagi saltat a l’altre costat”, ha manifestat el sergent.

Ha explicat que “l’única certesa” que tenen és que l’home va sortir en direcció pic de la Dona, i que en aquella zona hi va haver una allau i es podria haver produït un accident, tot i que pot ser que l’home baixés per l’altra banda, ha dit Sánchez.

“Els seus companys diuen que coneix la zona i que té recursos, i que pot ser que s’hagi protegit en algun forat, però és estrany que si sona el telèfon i està protegit que no contesti”, ha manifestat, tot i que no descarten res.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Un entrenador de bàsquet de Girona distribueix pornografia infantil

Notícia següent

‘Pròfugs’, de Nil Forcada, inicia les activitats de la segona edició de ‘La cultura no s’atura’ d’Andorra

Notícies relacionades