El festival Microclima de Camprodon comptarà amb Xavi Sarrià i Lluís Gavaldà

Les actuacions en solitari dels cantants d’Obrint Pas, Xavi Sarrià, i Els Pets, Lluís Gavaldà, encapçalen el cartell del festival Microclima de Camprodon (Girona), segons ha informat aquest dimecres en un comunicat.

L’esdeveniment oferirà cinc concerts gratuïts a localitzacions emblemàtiques de la localitat dels Pirineus i als pobles pròxims a Rocabruna i Beget els dissabtes del mes de maig.

Sarrià oferirà el seu nou espectacle ‘No s’apaguen les estrelles’, que neix de la cançó homònima, de la banda sonora de la pel·lícula ‘La mort de Guillem’, i que també repassa èxits d’Obrint Pas.

Gavaldà, al seu torn, recorrerà la trajectòria d’Els Pets en format acústic, a teclat, guitarra i veu, fixant-se en les cançons més conegudes però també en les cares B que habitualment quedaven fora del repertori.

El Microclima també acollirà concerts de la cantant valenciana Sandra Monfort i del vocalista de la Sra. Tomasa, Pau Lobo, a més d’actuacions de Berta Sala, nominada als premis Enderrock com la Millor Artista Revelació, i Laia Llach.