La influencer gironina @la.falguera ens explica com viu el seu càncer

Quan la malaltia t’envolta però no t’absorbeix

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La Laura és una noia de 23 anys resident a l’Alta Garrotxa. Viu rodejada de naturalesa, feliç i amb una actitud proactiva 100%, però té càncer. 

 

La Laura és una noia que estava estudiant la seva carrera de Sociologia a la Universitat Autònoma de Barcelona, vivia en un pis d’estudiants, sortia amb els amics, tenia una vida social 100% plena i amb uns grans somnis per endavant.

 

De cop i volta la seva situació es va estroncar, ja que li van diagnosticar sarcoma sinovial amb metàstasi pulmonar. Des de llavors, 2017, ha estat sotmesa constantment a diversos tractaments a l’hospital Santa Pau. 

Al principi, aquests canvis la van fer sentir amb una sensació d’ofegament i angoixa constants, però va decidir que malgrat que tenia càncer, podia seguir adaptant la seva vida a les circumstàncies actuals, i així va ésser.

Ara la Laura és una influencer a Instagram amb més de 15.000 seguidors, ara surt a passejar pel bosc, gaudeix de la seva família, escriu i és feliç. La Laura està fent una feina exuberant per tal de viure amb una qualitat ínfima i poder tornar a gaudir de la seva joventut; una joventut que ni el càncer li arrabassarà.