Cusins S.L i El Secret de la Carn es fusionen per impulsar productes carnis de proximitat

31 de març de 2018 a les 16:51h
L'empresa de Figueres Cusins S.L s'ha unit amb la de Celrà El Secter de la Carn, i han format així una de les companyies líder en el sector de la distribució de productes carnis de proximitat a les comarques de Girona. La fusió farà augmentar la plantilla de l'empresa que passarà a ser de 54 treballadors. Alhora també s'incrementa la flota de camions de la nova societat. A partir d'ara disposaran d'una vintena de vehicles. En un comunicat la nova empresa, que tindrà seu a Figueres, assegura que la unió permetrà "garantir i reforçar" el servei que presten des de fa més de 40 anys, en la distribució de carn de proximitat; vedella del país, xai, o porc 56% duroc. La nova empresa aposta per mantenir i augmentar les vendes en els mercats català, espanyol i europeu.
Cusins S.L es va fundar el 1977 i el 2001 va annexar-se amb Embotits González Peral. Això va provocar que l'empresa es traslladés al Polígon Industrial del recinte firal de Figueres, a més d'un increment important del volum de negoci. En total l'empresa va a passar a tenir 42 treballadors i onze camions per a la distribució.Ara, amb aquesta fusió, es torna a incrementar el nombre de personal, ja que s'ha d'incorporar els dotze treballadors d'El Secret de la Carn, una empresa familiar que es va fundar el 1971 i que inicialment es va dir Carns Presas. Els vuit camions que completaven la flota d'El Secret de la Carn s'afegiran als que té Cusins S.L.
Sobre l'autor
ACN
ACN
Veure biografia
El més llegit