Cusins S.L i El Secret de la Carn es fusionen per impulsar productes carnis de proximitat

La fusió farà que la nova empresa passi a tenir 54 treballadors i una flota d'una vintena de camions

L’empresa de Figueres Cusins S.L s’ha unit amb la de Celrà El Secter de la Carn, i han format així una de les companyies líder en el sector de la distribució de productes carnis de proximitat a les comarques de Girona. La fusió farà augmentar la plantilla de l’empresa que passarà a ser de 54 treballadors. Alhora també s’incrementa la flota de camions de la nova societat. A partir d’ara disposaran d’una vintena de vehicles. En un comunicat la nova empresa, que tindrà seu a Figueres, assegura que la unió permetrà “garantir i reforçar” el servei que presten des de fa més de 40 anys, en la distribució de carn de proximitat; vedella del país, xai, o porc 56% duroc. La nova empresa aposta per mantenir i augmentar les vendes en els mercats català, espanyol i europeu.
Cusins S.L es va fundar el 1977 i el 2001 va annexar-se amb Embotits González Peral. Això va provocar que l’empresa es traslladés al Polígon Industrial del recinte firal de Figueres, a més d’un increment important del volum de negoci. En total l’empresa va a passar a tenir 42 treballadors i onze camions per a la distribució.

Ara, amb aquesta fusió, es torna a incrementar el nombre de personal, ja que s’ha d’incorporar els dotze treballadors d’El Secret de la Carn, una empresa familiar que es va fundar el 1971 i que inicialment es va dir Carns Presas. Els vuit camions que completaven la flota d’El Secret de la Carn s’afegiran als que té Cusins S.L.