Dos detinguts per un cultiu en una casa de Llagostera amb més de 900 plantes de marihuana

Els Mossos també hi ha localitzat estris per cuidar la plantació

Part de la plantació de marihuana descoberta en una casa a Llagostera. MOSSOS

Els Mossos d’Esquadra ha detingut dues persones, de 35 i 37 anys, com a responsables d’un cultiu en una casa de Llagostera (Gironès) amb més de 900 plantes de marihuana. La policia els ha arrestat com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i un de defraudació de fluid elèctric. Els fets es remunten a principis de setembre quan agents de la Unitat d’Investigació van saber que en una finca hi podria haver una plantació. La investigació va concloure que hi havia signes evidents i aquest dijous, juntament amb agents de l’ARRO, han entrat al domicili amb una ordre judicial.

Els agents han localitzat les plantes dividides en set estances diferents. A més, han intervingut filtres, temporitzadors, focus, ventiladors, tubs, bombetes, bàscules i altre material utilitzat per facilitar el cultiu de les plantes. Els mossos també han detectat que l’escomesa de la llum estava manipulada.

Davant les evidències, la policia ha detingut els dos ocupants de la casa i encarregats de cuidar la plantació. Els arrestats passaran properament a disposició judicial.