Detingut per conduir en contra direcció amb un cadàver de copilot a l’Empordà

Els Mossos d’Esquadra han arrestat aquest dijous un home per circular durant 30 quilòmetres en contra direcció per la carretera AP-7 amb el cos sense vida d’un altre home al seient del copilot.

Fonts de la policia catalana han explicat a Europa Press que el detingut, de 66 anys, ha fet el recorregut per l’AP-7 al Baix Empordà (Girona) amb el cadàver en un “estat de descomposició important”.

Els fets han passat cap a les 12 hores quan els Mossos han rebut l’avís que un vehicle circulava en contra direcció i el conductor, quan ha detectat la presència policial, ha ignorat les indicacions dels agents i no s’ha aturat.

El conductor ha conduït fins la sortida 5 de l’AP-7 i ha continuat per la carretera GI-634, on ha patit un accident quan el cotxe ha sortit de la via a la població de Jafre (Girona).

Els Mossos han fet les comprovacions corresponents a l’interior del vehicle i han localitzat al seient del copilot el cos sense vida d’un home d’edat avançada.

Els agents han explicat que “no s’observen indicis clars de criminalitat i s’ha obert una investigació per aclarir els fets”.