Detinguda una parella a Riells i Viabrea que tenia més de 1.300 plantes de marihuana al garatge de casa seva

També tenien la llum punxada i els Mossos estimen que van defraudar més de 7.000 euros en l'últim mes

Pla general de l'estança on hi havia les 1.304 plantes de maria aquest dijous 22 d'abril de 2021 a Riells i Viabrea. (Horitzontal)
Els Mossos d’Esquadra han detingut una parella de 42 i 43 anys de Riells i Viabrea (Selva) que tenia un cultiu amb més de 1.300 plantes de marihuana al garatge de casa seva. Els fets es remunten a principis del mes d’abril quan la policia va rebre informacions que indicaven que a l’immoble podria haver-hi una plantació. Després de comprovar amb la companyia elèctrica que el consum de llum era desmesurat, els agents van fer diverses vigilàncies que van incrementar les sospites, en part, per la forta olor que es desprenia del garatge. Finalment, el passat dilluns es va fer una entrada i registre al domicili de la parella. Un cop a dins, els agents van trobar-se 1.304 plantes de marihuana d’un metre d’alt.
També van localitzar material necessari per cultivar la droga com focus, aparells d’aire condicionat, ventiladors, extractors o fertilitzants. A més, els Mossos van comprovar que a la casa no hi havia comptadors i que tenien la llum punxada. En total, la policia calcula que la parella hauria defraudat uns 7.000 euros durant l’últim mes. Davant dels indicis, els agents van detenir la dona i l’home per un delicte contra la salut pública. Després de passar a disposició del jutge de guàrdia de Santa Coloma de Farners, van quedar en llibertat amb càrrecs.