Continua molt alt el nombre de pacients ingressats als hospitals de Blanes i Calella

A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 28 pacients i a Calella 64: 36 a l’hospital i 28 al sociosanitari

El darrer comunicat emès per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris continua mostrant uns nivells similars als que hi havia el passat mes d’abril. En l’actualitat, hi ha 92 pacients ingressats per aquesta malaltia als hospitals de Blanes i Calella, 5 menys que fa quatre dies. El nombre de professionals positius i en aïllament és de 21 persones.

A l’Hospital Comarcal de Blanes ara hi ha 28 persones ingressades 4 menys que en l’anterior recompte, després que hi ha hagut 8 nous ingressos, 10 altes i dues defuncions. En relació a les altes, una d’elles ha estat perquè s’ha traslladat a un altre centre sanitari, i un altre pacient ja ha negativitzat en l’última prova realitzada, però continua ingressat.

Per la seva banda, als dos centres que la Corporació té a Calella hi ha un total de 64 pacients: 36 estan ingressats a l’hospital i 28 al sociosanitari. Respecte el darrer recompte, a l’Hospital de Calella hi ha hagut 16 ingressos, 18 altes -2 d’elles a d’altres centres sanitaris- i 4 defuncions. A l’Hospital Sociosanitari de Calella hi ha hagut 8 ingressos procedents de les plantes de medicina interna de l’Hospital de Calella, 2 altes, i 1 defunció.

El Risc de Rebrot continua alt a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Segons les dades que ha fet públiques CatSalut corresponents a aquest passat diumenge, a la Regió Sanitària de Girona hi ha un total de 324 persones ingressades per COVID, 14 menys que fa cinc dies. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats, ha augmentat a 30.504 persones, i han mort per aquesta malaltia 991 persones, 62 més que en l’anterior actualització.

Altres dades que també ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat és que en l’actualitat el risc de rebrot continua a la zona alta, si bé hi ha hagut una davallada a la Regió Sanitària de Girona. Ara és de 767 mentre que en l’anterior actualització era de 848. Blanes també ha experimentat una davallada, tot i que també continua a la zona alta pel risc de rebrot: ara és de 561, quan en l’anterior actualització era de 752.