Calonge selecciona set llibreries per convertir-se en una ‘booktown’

Calonge i Sant Antoni (Girona) ha seleccionat les set llibreries amb les quals aspira a convertir-se en la primera ‘booktown’ –localitat de llibres– de Catalunya, segons ha informat en un comunicat.

Són Calonge Còmics, especialitzada en el món del còmic, el manga i la novel·la gràfica amb el suport i assessorament de Norma Editorial; Rals Llibres, una llibreria generalista i il·lustrada, i Llibooks, especialitzada en literatura infantil i juvenil que també comptarà amb joguines educatives.

També han estat seleccionades Libelista Calonge, una llibreria generalista amb llibres en català, castellà, anglès, francès i alemany vinculada a la plataforma en línia Libelista, i La Viatgeria, que aspira a convertir-se en “un ecosistema cultural i viatger” en el qual conviuran amb una agència de viatges.

Completen la selecció Cocollona, llibreria d’espiritualitat i ocultisme, especialitzada en l’espiritualitat, i Llibreria Orient, centrada en la cultura, el pensament i la medicina asiàtics.

Les set llibreries se situaran a locals del nucli històric de Calonge i Sant Antoni i s’inauguraran el pròxim 10 de desembre.