Es talla un dels carrils del carrer Barcelona per obres

Es preveu que la restricció de trànsit per les obres del Cassià Costal comenci dilluns i s'allargui durant quatre setmanes

0
606

Les obres de la pista coberta de l’escola Cassià Costal, que s’estan portant a terme des de fa setmanes, obligaran a tallar un tram d’un dels carrils de circulació del carrer de Barcelona a partir de dilluns. Concretament, es restringirà el trànsit en sentit sud en el tram de la via comprès entre el carrer de Cassià Costal i el carrer de Saragossa.

Aquest tall ja estava previst en la planificació de les actuacions de construcció de la fase 1 del pavelló esportiu PAV-2 a l’escola Cassià Costal, ja que les obres que es portaran a terme a partir d’ara es faran a tocar de la vorera del carrer de Barcelona. Es preveu que aquests treballs, consistents en la consolidació del fonament del mur de contenció de pedra, tinguin una durada aproximada de quatre setmanes.

El tinent d’alcaldia i regidor d’Urbanisme, Activitats, Mobilitat i Via Pública de l’Ajuntament de Girona, Joan Alcalà, ha subratllat “la rellevància d’aquestes obres per al conjunt de la ciutat i, especialment, per al barri” alhora que ha demanat “comprensió” als veïns i als usuaris habituals d’aquesta via de circulació “per les possibles molèsties que puguin causar les actuacions aquestes setmanes”.

Les obres de construcció de la pista coberta de l’escola Cassià Costal es van adjudicar el mes de juny a l’empresa M i J Gruas per un import de 788.364,90 euros (IVA inclòs) i es preveu que la primera fase finalitzi el mes de febrer. Aquest projecte ha de culminar amb la construcció del futur nou pavelló de Girona en aquesta zona de la ciutat, unes instal·lacions que comptaran amb espai per a la pràctica d’esports com el bàsquet, el futbol sala, el voleibol o l’handbol.

FER UN COMENTARI