Llum verda per construir un geriàtric, un local comercial i un restaurant a la frontissa del Güell

Les obres del complex, que tindrà una superfície de més de 8.000 metres quadrats, s'enllestiran a finals del 2019

L’Ajuntament de Girona ha atorgat la llicència d’obres per construir un geriàtric, un local comercial i un restaurant a la frontissa del Güell. El complex, que se sumarà als supermercats i al restaurant de menjar ràpid que ja hi ha en aquesta àrea, es començarà a construir aquest mateix mes de març i s’enllestirà a finals del 2019. Tindrà una superfície construïda de 8.617 metres quadrats i es complementarà amb jardins privats i aparcaments. Segons informa l’Ajuntament, la residència geriàtrica podrà acollir cap a 150 residents, el local comercial farà 1.600 metres quadrats i el restaurant en tindrà 350. L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha destacat que aquesta actuació “permetrà completar la urbanització del parador del Güell amb la ubicació de serveis i comerços importants per a les persones”.
El parador del Güell, on ja hi ha dos supermercats i un local de menjar ràpid, es completarà amb un complex que acollirà una residència geriàtrica, un local comercial i un altre destinat a restauració. Aquest matí, la Junta de Govern Local ha atorgar la llicència d’obres perquè els promotors puguin començar a edificar-hi.

Es preveu que els treballs comencin aquest mateix març i s’acabin a finals del 2019. El complex tindrà una superfície construïda de 8.167 metres quadrats i es complementarà amb espais enjardinats privats i aparcaments. El projecte inclou una residència geriàtrica assistida per a gent gran (amb capacitat aproximada per a 147 persones), un local comercial d’uns 1.600 metres quadrats i un altre destinat a restauració d’uns 350 metres quadrats.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha destacat que “aquesta actuació permetrà completar la urbanització del parador del Güell” situant-hi “serveis i comerços importants per a les persones”. L’alcaldessa ha volgut subratllar, sobretot, la construcció del nou geriàtric. “Perquè necessitem espais on la gent gran que ho necessiti pugui estar ben atesa; vivim cada vegada més anys, i això s’ha d’acompanyar amb espais adaptats a aquesta nova realitat”, ha dit.