Un incendi en un CAP de Salt l’obliga a tancar i ressituar l’activitat assistencial

Un incendi que s’ha declarat aquest divendres a la matinada al CAP Jordi Nadal de Salt ha obligat a tancar-lo temporalment per reparar els desperfectes i ressituar l’activitat assistencial, ha informat l’Institut Català de la Salut Girona – Institut d’Assistència Sanitària (ICS-IAS) en un comunicat.

Els Bombers han rebut l’avís cap a les 5.31 hores, quan un dels veïns del centre ha detectat les flames, en un moment que el CAP estava tancat i sense ningú a l’interior, i les deu dotacions han donat l’incident per tancat a les 10 hores.

El foc s’ha originat en un magatzem a la planta baixa i ha causat danys principalment a la segona planta del CAP, on hi ha les consultes d’ecografia, la sala de petita cirurgia, la sala de treball de les infermeres gestores de casos i la sala de reunions.

L’activitat assistencial s’ha ressituat al CAP Alfons Moré de Salt, on s’han desplaçat els professionals del centre, i està previst que l’activitat es concentri en aquest CAP mentre durin les tasques per reparar el danys, que es podrien allargar durant l’estiu.

El CAP Alfons Moré també acollirà el servei d’atenció contínua dels caps de setmana i festius, l’atenció de les urgències de 8 a 20 hores.