Un home deixa inconscient un gos i amenaça un vianant amb un ganivet

L'animal ha estat traslladat d'urgència a un centre veterinari a causa de les ferides causades pels cops, per intentar salvar-li la vida.

La policia municipal de Girona ha detingut aquest dijous al vespre un individu de 27 anys per colpejar violentament el cap d’un gos amb el peu i deixar-lo inconscient i per, posteriorment, amenaçar un vianant que li ha recriminat l’acció, amb un ganivet de cuina.

El fets han tingut lloc a la cruïlla dels carrer Santa Clara i Hortes, cap a dos quarts de set de la tarda. L’individu voltava pel barri del Mercadal i a l’encreuament que hi ha davant del pont de Ferro ha agredit l’animal. Quan una persona li ha recriminat l’actitud, s’ha tret un ganivet de cuina i el l’ha amençat greument. Un ciutadà que ha vist el que succeïa, ha trucat la policia municipal i ha facilitat la descripció de l’agressor.

Quan la policia ha rebut l’avís, ha iniciat un desplegament amb multitud d’agents en motos i en cotxes pel Barri Vell. Una patrulla de proximitat l’ha localitzat i detingut al carrer Minali.

L’animal ha estat traslladat d’urgència a un centre veterinari a causa de les ferides causades pels cops, per intentar salvar-li la vida.