Enxampen in fraganti tres homes mentre robaven en un taller mecànic de Girona

Dos els van detenir mentre cometien el delicte i el tercer, que es va amagar a les instal·lacions, el van arrestar unes hores després

Imatge d'una comissaria dels Mossos d'Esquadra.
Els Mossos han detingut tres homes, d’entre 30 i 41 anys, a qui van enxampar in fraganti robant en un taller mecànic de Girona. Els fets van passar la matinada del 28 de novembre quan un grup de delinqüència urbana que feia tasques preventives van rebre l’avís d’un veí que sentia sorolls en un local del carrer Emili Grahit. Quan els agents hi van arribar van veure que algú hi havia accedit per la part del darrere i que la porta metàl·lica del taller tenia un forat a través del qual s’accedia a l’interior del recinte. La porta d’accés, a més, estava oberta. Un cop dins, els agents van sentir un soroll i van detenir dos dels lladres dins de les oficines mentre introduïen objectes dins d’unes bosses. Anaven vestits de fosc i portaven guants, una gorra i una llanterna.
Els agents van localitzar també una bossa plena d’eines com cisalles, una palanca, tornavisos, tenalles, becs de lloro i escarpes que haurien utilitzat per entrar al taller. A les bosses que estaven omplint, hi van trobar 1.300 euros en bitllets, números de loteria, ordinadors portàtils, telèfons i targetes bancàries.

Davant de les sospites que hi podria haver algú més amagat a l’interior, els Mossos van decidir fer un dispositiu d’espai a la part posterior del local. A primera hora del matí, van veure com un home vestit de fosc sortia del taller amb actitud vigilant i es dirigia cap a un turisme. Els agents el van interceptar i detenir.

Els arrestats, que tenen múltiples antecedents, van quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.