S’obre la convocatòria del concurs del cartell de les Fires de Sant Narcís 2021

Les propostes es poden fer arribar a l’Ajuntament de Girona fins al 30 de juny

Fires de Sant Narcís. Imatge del Patronat de Turisme de la Costa Brava

L’Ajuntament de Girona ha obert la convocatòria del concurs del cartell de les Fires de Sant Narcís 2021. Les propostes ja es poden presentar a l’Oficina d’Assistència en Matèria de Registre (OAMR) de l’Ajuntament de Girona, situada a la plaça del Vi, en horari de dilluns a divendres de 9 a 18 h. El termini finalitzarà el 30 de juny a les 14 h. No cal demanar cita prèvia per a la presentació dels treballs.

En el concurs poden participar tant les persones físiques com jurídiques i agrupacions de persones. Les característiques que es valoraran a l’hora d’escollir la imatge que ha de representar l’edició d’enguany de la festa major de la ciutat seran el valor artístic intrínsec (originalitat, incorporació d’aspectes innovadors, etc.), l’adaptabilitat a diferents suports, la compatibilitat del projecte amb el material a editar i la coherència entre el treball i el motiu del cartell. L’estil i la tècnica serà lliure.

La imatge guanyadora s’utilitzarà com a cartell i il·lustrarà els elements de difusió i comunicació de les Fires de Sant Narcís, que enguany tindran lloc del 28 d’octubre al 7 de novembre. La dotació econòmica per a la proposta guanyadora del concurs és de 1.000 euros.