Restriccions de trànsit aquest dissabte a Girona

La marxa a peu de l’ANC i la botiga al carrer provocarà afectacions en diversos punts de la ciutat

De cara a la manifestació convocada per l’Assemblea Nacional de Catalunya aquest dissabte al matí, dia 2 d’octubre, l’Ajuntament de Girona ha previst una sèrie d’afectacions de mobilitat a la ciutat. La marxa a peu, que anirà des del pavelló de Sant Julià de Ramis fins a Aiguaviva, entrarà a Girona per l’avinguda de França a partir de les 8:30 h. Farà parada a la Devesa i seguirà en direcció a Aiguaviva. La Policia Municipal de Girona anirà tancant la circulació de vehicles als carrers afectats pel pas de la concentració. Es pot consultar el recorregut sencer en el següent enllaç.

Davant d’això, es recomana desplaçar-se per la ciutat a peu o en bicicleta. Per fer-ho es pot consultar la xarxa pedalable de la ciutat i, en el cas que s’utilitzi la Girocleta, consultar l’estat dels aparcaments del servei. Cal tenir en compte que les línies de bus operatives tindran retards al llarg de demà al matí; es pot consultar el seu estat en el web de TMG. Tanmateix, les persones que es desplacin en vehicle privat a la ciutat des d’altres municipis poden utilitzar els aparcaments situats als afores de la ciutat i acostar-se a peu al centre.

A aquesta manifestació cal sumar-hi la botiga al carrer que tindrà lloc també demà de les 8 a les 22 h a diferents punts de la ciutat: al carrer del Migdia, entre Tomàs de Lorenzana i Josep Maluquer Salvador; al carrer de Sant Antoni Maria Claret, entre Juli Garreta i Joan Maragall; al carrer de Santa Clara; al carrer de l’Argenteria; i a la rambla de la Llibertat. Es prohibirà l’estacionament de vehicles en aquests carrers de les 0 a les 22 h.