Recicla i guanya vals de descompte pel Mercat Municipal

També ajudaràs a la investigació de malalties com l’AME

El passat divendres 29 de gener, Salt, es va adherir al projecte fomentat per l’Associació de Marxants de les Comarques Gironines, Pimec Comerç Girona i Recircula, per tal de millorar la convivència, el medi ambient i l’economia. Altres entitats han col·laborat amb aquest projecte, per tal de fer possible la seva posada en marxa.

 

L’Ajuntament de Salt, juntament amb l’Associació de Comerciants del Mercat Municipal de Salt han estat les altres dues parts partícips en poder dur a terme aquest gran projecte col·lectiu a la població de Salt. Un projecte molt complex i molt profitós per a tots els veïns de la població.

 

Aquest projecte és un projecte mediambiental, en el qual es fomenta el reciclatge, a través d’uns dispensadors que el que fan és que per cada envàs reciclat, t’ofereixen un val de descompte de 5 cèntims per gastar-te al Mercat Municipal o a les parades del mercat setmanal de Salt. Màxim es poden bescanviar al contenidor 15 envasos per persona i dia. 

 

Una bona manera de fomentar el reciclatge, fomentar l’economia i ajudar a la butxaca, tant de comerciants com de vilatans. Aquests dispensadors es col·locaran cada divendres al Mercat. A part de tenir tots aquests avantatges, també té un fons solidari, en el qual es donaran els taps de plàstic al projecte d’investigació de l’Atròfia Muscular Espinal (AME) que desenvolupa l’Hospital Sant Joan de Déu.