Quatre detinguts relacionats amb la mort d’una sanitària a Girona

Els Mossos d’Esquadra han arrestat aquest dilluns al matí quatre persones presumptament relacionades amb la mort el 26 de setembre a Girona d’una professional sanitària que treballava a la Clínica Girona, segons ha informat la policia catalana.

Diversos agents es van desplaçar fins al lloc dels fets i van localitzar el cos sense vida de la víctima, lligat i amb un cop al cap, i la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) dels Mossos d’Esquadra va engegar una investigació.

Així, les perquisicions han permès identificar i localitzar quatre persones, tres homes i una dona de nacionalitat espanyola, que presumptament hi estarien implicats.

Aquest dilluns al matí s’ha desplegat un dispositiu policial per practicar les detencions i escorcollar diversos domicilis, dos a Girona, un a Lloret de Mar (Girona) i un altre a Rubí (Barcelona)

Els detinguts passaran dimecres a disposició del jutjat d’instrucció 2 de Girona, i la investigació continua oberta i sota secret de sumari.

CRIM

El 26 de setembre, els Mossos van rebre un avís del telèfon d’emergències 112 que s’havia localitzat una dona morta al seu domicili de Girona.

Segons algunes fonts policials, la víctima treballava a la Clínica Girona i una familiar, quan la van avisar que no havia anat a treballar, va anar a l’edifici i va trobar el cos sense vida amb signes de violència.

Els investigadors de la Divisió d’Investigació Criminal van assumir el cas i van activar la comitiva judicial, que no va trobar cap indici que els accessos de l’immoble s’haguessin forçat i posteriorment es va engegar una investigació.