Mor per covid el fill del senador gironí Jami Matamala

El jove es trobava de viatge a Madagascar

Miquel Matamala López, fill del senador gironí Jami Matamala, ha mort aquest dijous víctima de la covid-19. El jove de 29 anys ha perdut la vida a l’illa de Madagascar, con es trobava de viatge visitant uns amics.

“Avui ha mort el nostre fill Miquel, a Madagascar, on estava de viatge. Agraïm el suport rebut. Ara en Miquel ha fet un altre viatge que vivim amb molta tristesa però amb l’agraïment d’haver pogut tenir-lo amb nosaltres aquests anys. Vola alt, Miquel, ens retrobarem! T’estimo fill”, ha escrit Jaume Matamala, també conegut per haver acompanyat Carles Puigdemont a Brusseles.

Precisament, l’expresident de la Generalitat ha fet públic el seu condol a través de les xarxes socials: “Descansa en pau, Miquel. Que la tristesa de la teva mort tan prematura i tan injusta no se’ns emporti ni un bri de la teva generositat, de la teva bondat, de la teva alegria vital. Gràcies per tot el que has fet per nosaltres. Vola alt, com diu el teu estimat pare”.

Per la seva banda, Neus Matamala també ha recordat el seu germà:”Vola alt, Miquel, i segueix il·luminant-nos ben fort. T’estimo i a partir d’ara, viuràs en mi i en cadascun dels que t’hem estimat. Ets llavor, plantada en tots nosaltres i floriràs cada dia en les paraules dels amics, de la família, en els records… ens retrobarem nino! T’estimo”.