L’alcaldessa de Girona rep el conseller d’Economia de la Generalitat de Catalunya

Marta Madrenas i Jaume Giró s’han reunit aquest matí a l’Ajuntament de Girona

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i el conseller d’Economia de la Generalitat de Catalunya, Jaume Giró, han mantingut aquest matí una reunió de treball a l’Ajuntament de Girona, en què han tractat temes pendents en patrimoni, com la cessió a l’Ajuntament del xalet de Sant Narcís com a equipament destinat al jovent i a les necessitats del barri. L’alcaldessa també ha manifestat la voluntat que en el context actual l’Institut Català de Finances ajudi principalment les petites i mitjanes empreses a desenvolupar idees de negoci, i ha explicat els projectes que l’Ajuntament de Girona presentarà als fons europeus Next Generation EU, coincidint amb la necessitat d’una gestió propera d’aquests fons que es destinaran a la recuperació socioeconòmica del territori.

A la reunió, que ha tingut lloc al despatx d’Alcaldia, hi han assistit també la regidora de Ciutadania i Dinamització del Territori de l’Ajuntament de Girona, M. Àngels Cedacers; la regidora d’Hisenda i Règim Interior del consistori, M. Àngels Planas, i el director dels Serveis Territorials d’Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya a Girona, Sergi Baulida.

Un cop finalitzada la reunió de treball, s’han traslladat a la Junta de Govern Local, on el conseller ha signat el llibre d’honor municipal. En el moment de la signatura els han acompanyat també el portaveu i regidor del grup municipal Guanyem Girona, Lluc Salellas, i la regidora del grup municipal del PSC Beatriz Esporrín.