L’Ajuntament de Palafrugell cedeix l’ús d’una part de l’antic escorxador a l’Agrupació INDIKA

Fins ara, l’entitat no comptava amb un espai adequat per a desenvolupar les seves activitats

L’Ajuntament de Palafrugell cedirà de forma temporal l’ús d’una part de l’antic escorxador del municipi a l’Agrupament Indika – Minyons Escoltes i Guies de Catalunya. Actualment, l’entitat es trobava sense un espai on poder desenvolupar les seves activitats i era necessari comptar amb un equipament adequat per a l’oci dels nois i noies que participen a les diverses activitats que organitzen durant l’any. 

D’aquesta manera, a partir d’ara l’Agrupament Indika podrà disposar d’una part de la planta baixa de l’edifici de l’antic escorxador, i d’una superfície de 257,38 m2.

Segons la regidora de Joventut, Mònica Tauste, “l’entitat ara podrà desenvolupar-hi activitats amb infants i joves del municipi, pel període comprès entre el 23 d’abril de 2021 i el 22 d’abril de 2026. Després de tot aquest temps estem satisfets que puguin comptar amb un equipament de primer ordre com és aquest”. 

L’AEiG Indika de Palafrugell és un agrupament de l’entitat Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEG). Es tracta d’una associació sense ànim de lucre amb la missió d’educar infants i joves a través del mètode escolta i guia, fent-los protagonistes del seu creixement personal, per tal que esdevinguin persones actives, conscients i compromeses amb la societat. 

D’altra banda, l’espai que ocuparan ara, el de l’antic escorxador, és un edifici obra de l’arquitecte Isidre Bosch i Bataller, i que es troba inclòs en l’Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya.