L’Ajuntament de Girona homenatja el personal municipal que s’ha jubilat el 2020

L’alcaldessa de la ciutat, Marta Madrenas; el vicealcalde, Quim Ayats, i la regidora d’Hisenda i Règim Interior, M. Àngels Planas, han reconegut la seva implicació i dedicació en l’acte d’aquest migdia

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, acompanyada pel vicealcalde, Quim Ayats, i per la regidora d’Hisenda i Règim Interior de l’Ajuntament de Girona, M. Àngels Planas, ha reconegut i ha agraït avui la tasca dels 22 treballadors i treballadores municipals que s’han jubilat durant el 2020, així com la implicació i dedicació que han portat a terme al consistori en el transcurs de la seva trajectòria professional. A través d’aquest acte, l’Ajuntament expressa el seu reconeixement al personal pels anys de servei a la ciutat a través de la seva feina a la corporació.

“Em sento molt orgullosa de formar part d’aquesta gran família que és l’Ajuntament. Quan passes moments difícils i complicats, és quan veus la fortalesa de les persones, l’esperit de l’equip, les ganes que les coses funcionin, i és el que heu aconseguit vosaltres, les persones que us jubileu i tota la resta de personal. Gràcies a tots i a totes per haver contribuït a transformar la ciutat, a fer-la més bonica, més neta, més segura, més justa, més sostenible, més tecnològica”, ha destacat l’alcaldessa. Madrenas ha agraït la feina del personal i ha desitjat a tothom “un intens període de descans ben merescut i de viure una etapa completament diferent amb les persones estimades”.

Durant l’acte, que s’ha celebrat al pati del Museu d’Història dels Jueus, s’ha lliurat una placa de reconeixement a cadascun dels treballadors i treballadores.