L’Ajuntament de Girona adequa l’accés a l’aparcament del local social de Torre Gironella

Aquesta setmana han començat els treballs que consisteixen en pavimentar el vial per fer-lo accessible a tots els vehicles

L’Ajuntament de Girona ha iniciat els treballs per adequar l’accés a l’aparcament del local social de Torre Gironella. Les obres han començat aquesta setmana i consisteixen en pavimentar el vial per fer-lo accessible a tots els vehicles, ja que actualment és un camí de terra en mal estat. Aquesta actuació va lligada a la segona ampliació de la zona d’estacionament, proposta realitzada pels veïns i veïnes del barri en el marc dels pressupostos participats del 2019.

“És una obra important per al barri, i per donar un sentit global als treballs que ja tenim començats al voltant de l’aparcament. Les actuacions que hi hem fet han donat lloc a noves necessitats, i hem decidit actuar-hi ràpidament de manera que les persones usuàries del local i tota la gent que utilitzi l’aparcament tinguin les màximes facilitats possibles”, ha afirmat el tinent d’alcaldia i regidor d’Urbanisme i Activitats de l’Ajuntament de Girona, Lluís Martí.

Està previst que la circulació de vehicles per aquest indret augmenti amb les diferents actuacions i ampliacions que s’han realitzat i que es faran a l’aparcament de Torre Gironella. És per aquest motiu que el consistori ha decidit adequar un dels vials d’entrada i sortida d’aquest punt. Actualment, l’accés per la part inferior, on s’actuarà, és a través d’un camí amb molt pendent i en mal estat de conservació a causa dels despreniments de terra quan plou.

A banda de pavimentar el camí, també s’instal·larà enllumenat públic. Els treballs afectaran de forma puntual la circulació de vehicles del carrer dels Merlets, en el moment de càrrega de terres, d’excavació i de formigonat.

Els treballs van a càrrec d’Obres i Construccions Germans Cruz i tenen un cost de 43.693,10 euros (IVA inclòs). Està previst que les obres durin 6 mesos.

Un cop el vial sigui accessible, i la maquinària pugui accedir-hi, està previst que s’executin les obres d’actuació de l’aparcament. La zona s’ampliarà en 140 m2 amb acabat de grava reciclada.