Dimecres, 17 d'abril de 2024
És notícia

L’AECC Girona posa en marxa un nou servei de fisioteràpia preventiva oncològica a Blanes

Avatar photo

S’oferirà els dilluns a la tarda a les Consultes Externes de l’Hospital Comarcal de Blanes, a través d’un conveni signat amb la Corporació de Salut del Maresme i la Selva

L’AECC-Catalunya Contra el Càncer Girona i la Corporació de Salut del Maresme i la Selva han signat un conveni de col·laboració que permetrà ampliar els programes que l’entitat ofereix a l’Hospital Comarcal de Blanes. Es tracta de la implantació del servei de fisioteràpia preventiva oncològica en aquest centre sanitari blanenc.

L’objectiu és seguir sumant esforços per millorar la qualitat de vida dels pacients de càncer i les seves famílies. El nou servei de fisioteràpia preventiva oncològica s’afegeix als d’atenció psicooncològica, acompanyament a través del voluntariat i atenció en els processos de dol en context oncològic, que ja s’hi estaven fent.

Dependrà de l’Àrea de Rehabilitació de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, i s’oferirà tots els dilluns a la tarda a Consultes Externes de l’hospital. Les sessions les durà a terme una fisioterapeuta especialista de l’AECC amb la voluntat de proporcionar una atenció integral als pacients oncològics. S’hi atendran principalment les persones operades de càncer de mama, i també es tractaran les cirurgies abdominals i el càncer de pròstata.

L’objectiu d’aquestes sessions serà la prevenció i minimització dels efectes secundaris de la posterior intervenció quirúrgica i tractaments oncoespecífics. Les seves responsables seran Maria Rams, cap d’Àrea d’Infermeria a Consultes Externes de l’Hospital Comarcal de Blanes, i Cristina Pallarols, fisioterapeuta de l’AECC Girona.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Les sessions de Basket Beat ‘Bots pel Canvi Manresa 2022’ tornen a la plaça Major

Notícia següent

Jorba farà una consulta el 24 d’octubre sobre l’ampliació de sòl industrial

Notícies relacionades