La via pública més néta, gràcies a la nova campanya de mascotes

L’Ajuntament ha impulsat una campanya per cuidar-nos entre tots

Salt engega una campanya per tal d’evitar que l’orina dels animals faci una olor tan forta i per tal de poder treure aquesta olor i netejar una mica les restes i infeccions que poden originar, ha decidit crear la campanya “Si fa pipí…un rajolí. Suma’t al civisme”.

 

Una iniciativa motivada per l’Àrea de Salut de l’Ajuntament. Des de l’Ajuntament es repartiran unes ampolles per emplenar d’aigua i emportar-te-la quan portis al teu gos a passejar en espais públics. Aquesta campanya impulsa el cens dels animals a l’Ajuntament i des d’allà els hi facilitaran una ampolleta i un moneder per dur les bosses pels excrements.

 

Una forma cívica de mantenir els espais nets de la via pública. Aquesta campanya s’ha dividit en dues fases: la primera ha començat el mes de gener i la segona s’iniciarà el mes de febrer. Per tal de poder rebre el moneder i l’ampolleta has de censar el teu animal domèstic a l’Ajuntament i les persones que estiguin al corrent del pagament de la taxa de la tinença d’animals, a partir del mes de febrer, podran sol·licitar l’ampolleta d’aigua a l’Àrea de Salut, amb cita prèvia.