La UdG organitza una fira virtual d’ocupació amb més de 70 empreses inscrites

L'objectiu és posar en contacte estudiants i persones que busquen feina amb el mercat laboral

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
La Universitat de Girona (UdG) organitza la primera Fira Virtual d’Ocupació per connectar estudiants, alumni i persones que busquen feina amb el mercat laboral. La fira, impulsada pel servei UdG Ocupació, compta amb més de 70 empreses de les comarques gironines. Tindrà lloc el 13 i 14 de maig al web www.firaocupacioudg.com. També hi haurà un programa ampli de càpsules, ponències i tallers d’orientació en línia. La vicerectora d’Estudiants i Inserció Laboral, Laura Vall-llosera, remarca que la fira respon a la voluntat de la UdG de continuar “dinamitzant i facilitant l’ocupació” en el marc de la crisi sanitària “a la que ens està abocant la Covid-19 i les seves conseqüències econòmiques i socials”.

La Universitat de Girona, a través del servei UdG Ocupació, organitza la primera Fira Virtual d’Ocupació on hi participaran més de 70 empreses de les comarques gironines que busquen incorporar personal.

La iniciativa neix amb l’objectiu de connectar estudiants, alumni i persones que estiguin en un procés de cerca de feina amb les empreses inscrites a l’esdeveniment que se celebrerà el 13 i 14 de maig a través del portal web www.firaocupacioudg.com.

Durant l’esdeveniment virtual, les empreses oferiran ofertes de feina i disposaran de xats en directe per poder interactuar amb els visitants.

La Fira Virtual d’Ocupació comptarà, a més, amb un programa de càpsules ponències i tallers d’orientació en línia que s’organitzaran a través de 4 grans sales: Sala 1 d’orientació i formació contínua, Sala 2 d’emprenedoria i autoocupació, Sala 3 d’habilitats i competències i Sala 4 d’espai empresa.

Les persones interessades en participar a la primera Fira Virtual d’Ocupació de la Universitat de Girona s’hi poden inscriure fins el mateix dia de l’esdeveniment a través de la pàgina web.