La Diputació de Girona ha donat una subvenció per les llars vulnerables

Des del 2020 el “Programa d’Estalvi Energètic i Pobresa Energètica” està ajudant a diverses famílies

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Els serveis socials de Girona s’han posat al dia amb la vulneració de les persones i és per aquest mateix motiu que des del consistori s’ha sol·licitat a la Diputació de Girona fer una despesa per tal d’ajudar a aquestes famílies amb risc d’exclusió social per la vulnerabilitat que estan patint en l’actualitat, moltes d’elles a conseqüència de la Covid-19.

 

En aquest cas les despeses es destinaran a la compra d’electrodomèstics essencials per tal de fer més senzilla l’ocupabilitat dels seus habitatges i per reduir el cost energètic actual. També se’ls hi donaran consells per tal d’estalviar envers la pobresa energètica. La Diputació ha donat una subvenció per comprar 12 neveres, 25 deshumidificadors i 25 radiadors elèctrics per tal d’intentar cobrir totes les llars possibles.

 

Des de l’Ajuntament es preveu que es faran unes 80 auditories energètiques per aquest tipus de llars vulnerables, gràcies al “Programa d’Estalvi Energètic i Pobresa Energètica” de la Diputació de Girona. Actualment ja se n’han fet 56 dins la ciutat de Girona.