Intenten entrar en un pis de dia amb el propietari a dins

El veí les sorprèn i marxen corrents

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Aquesta tarda, al voltant de les 4 de la tarda aproximadament, un veí de Palol d’Onyar ha estat sorprès per 3 dones que volien entrar dins casa seva. L’afectat estava a casa seva, quan de sobte ha sentit un soroll, com si intentessin obrir la porta d’entrada de casa, en aquell precís instant, l’home s’ha aixecat i ha anat a mirar per l’espiell. 

 

La sorpresa ha estat que hi havia 3 dones a fora intentant obrir-li la porta; una d’elles estava intentant tapar l’espiell perquè no les veiessin des de dins. L’home no s’ho ha pensat i ha obert la porta de cop. Les 3 dones han fugit corrents i l’afectat ha pogut fer quatre fotos per tal de poder denunciar els fets amb proves.

 

Aquesta persona vivia en família i, si en comptes de trobar-se a l’home es troben amb les criatures? Segons fonts directes, és la primera vegada que es troben amb una situació com aquesta; la qual esperem no es repeteixi i puguin enxampar a les 3 dones.

 

Seguidament s’ha trucat als Mossos d’Esquadra i s’ha fet la denúncia pertinent. Segons la font ens informen que les tres dones semblaven d’ètnia gitana. Una de les dones era més gran que les altres i una altra anava mig coixa i tenia una gepa a l’esquena.