Ingressa a presó un lladre multireincident que va assaltar tres dones al Barri Vell de Girona

El delinqüent abordava les víctimes mentre caminaven pel carrer, les amenaçava i se'ls enduia la bossa de mà

El jutjat ha enviat a presó un lladre multireincident que va assaltar tres dones al Barri Vell de Girona a punta de pistola. El delinqüent, un algerià de 47 anys, sempre actuava de la mateixa manera: abordava els víctimes quan caminaven pel carrer, les amenaçava amb l’arma de foc si intentaven resistir-se i se’ls enduia la bossa de mà.
Se’l relaciona amb tres robatoris que van tenir lloc entre el 19 d’octubre i el 9 de novembre. El primer, a la zona de la muralla; el segon, a la pujada de la Catedral, i el tercer, a la plaça dels Jurats.
Els investigadors dels Mossos van aconseguir identificar-lo després de veure que tots els robatoris seguien el mateix patró. Se’l va arrestar dimarts de la setmana passada a la zona del pont de Pedra.
El detingut és un vell conegut de la policia, perquè acumula nombrosos antecedents per robatoris. L’home, un algerià de 47 anys que viu a Girona, havia fet del Barri Vell el seu radi d’actuació. A l’hora d’assaltar les víctimes –totes, dones- sempre actuava de la mateixa manera.

El lladre les abordava aprofitant que estaven desprevingudes i els arrabassava la bossa de mà. Si les dones intentaven resistir-se, les amenaçava amb una arma de foc per aconseguir que deixessin anar la bossa, i després marxava corrents.

Se’l relaciona amb tres robatoris amb violència i intimidació que van tenir lloc entre finals d’octubre i la setmana passava. El primer va passar el 19 d’octubre a la zona de la muralla; el segon, el 24 d’octubre a la pujada de la Catedral, i el tercer, el 9 de novembre passat a la plaça dels Jurats. En aquesta ocasió, els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís per part de la Policia Municipal.

Els investigadors van estudiar les coincidències i les característiques de cada cas, i finalment van aconseguir identificar el lladre. Els Mossos el van poder arrestar dimarts de la setmana passada pels voltants del pont de Pedra. Després de passar a disposició judicial, el multireincident ha ingressat a presó.