Identifiquen un viatger amb actitud agressiva al tren a Girona i li troben objectes robats en un pis de Llançà

El detingut, amb antecedents, va sortir en llibertat després de passar a disposició judicial

Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra.
Els Mossos d’Esquadra, juntament amb la Policia Municipal de Girona, han detingut un home de 35 anys, nacionalitat espanyola i veí de Girona com a suposat autor d’un robatori amb força en un pis de Llançà (Alt Empordà). El robatori va tenir lloc el vespre del 28 d’agost en un habitatge del carrer Setcases, on una jove va sorprendre el lladre ‘in fraganti’.

Immediatament va avisar els serveis d’emergències però el lladre va aconseguir fugir després d’arreplegar diversos objectes de l’interior del pis. Hores més tard, la policia va rebre un avís per un viatger agressiu a l’interior d’un tren aturat a l’estació de Girona, que va resultar ser el presumpte lladre.

Després de rebre l’alerta per un passatger amb actitud agressiva, els Mossos d’Esquadra i la Policia Municipal de Girona van identificar el sospitós. Durant l’escorcoll li van trobar objectes que s’havien denunciat com a sostrets en el robatori de Llançà. Per aquest motiu, el van detenir com a suposat autor del robatori amb força.

El detingut, amb antecedents, va passar el 29 d’agost a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona i va sortir en llibertat a l’espera de judici.